Over ons

Architect Gruwez ontwerpt uw woning uniek en op maat, alle huizen die architect Gruwez heeft ontworpen zijn naar ieders wens en budget. Architect Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. De realisatie van uw droomvilla begint met een goed ontwerp, maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Architect Gruwez verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Architect Gruwez architects is een goed georganiseerd architectenbureau

Het werkgebied van architect Frank Gruwez strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland. Architect Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken.

Architect Gruwez verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt architect Frank met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma, waardoor in deze fase een raming tot op 10 % nauwkeurig, mogelijk wordt. Na de opmaak van de uitvoeringsplannen, het lastenboek met de meetstaten en de samenstelling van de offerte-aanvragen volgt er een nauwkeurige definitieve raming met de opmaak van de diverse aannemingscontracten, die wij zelf in het belang van onze klanten samenstellen. Ook na de ondertekening daarvan kunnen onze opdrachtgevers op een goede opvolging van de werken rekenen. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau.

Architect die bij u past

Uiteraard gaat architect Gruwez uit van uw woonwensen, variërend van klassiek tot ultra modern, en uw budget. Voor het ontwerp van de woning wordt een stijl gekozen passend bij uw wensen en de omgeving, voor voorbeelden van stijlen zie de pagina Stijlen, waarin de gehele woning opgetrokken wordt zodat het één mooi geheel vormt.

Architect Frank realiseert

Heb je bouw of verbouwplannen? Dan moet je uitkijken naar een architect , een architect houdt rekening met uw persoonlijke levensstijl en past het ontwerp en de materialen daar op aan. Een aantal jaar later moet uw huis nog steeds als gegoten zitten. Maar een architect doet meer dan alleen ontwerpen. (Ver)bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Een architect maakt dit proces eenvoudiger door de juiste vragen te stellen, mee te denken en u te begeleiden bij het ontwerp- en bouwproces. Als u dat graag wilt zelfs tot aan de oplevering van uw nieuwe huis. Het kiezen van een architect is een persoonlijke keuze die sterk afhangt van uw wensen en verlangens, maar ook van smaak. Breng uw bouwwensen in kaart en kies voor een architect dat bij uw past, contacteer Architect Frank Gruwez.

Bij architect Gruwez kan u terecht voor zowel nieuwbouw, renovatie van woningen, villabouw …Op onze website informeren wij u graag over onze werkwijze, ons team, de verschillende bouwmogelijkheden en de mogelijkheden tot contact. U zal vrij snel merken dat als u een architect zoekt u het werkelijk het beste kunt samenwerken met architectenbureau Gruwez!

Een architect kan een ontwerp maken voor nieuwbouw, maar ook voor restauratie of herinrichting van een bestaand gebouw (renovatie).Iedere gewenste specifieke stijl die u wenst voor uw huis kan architect Frank Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp.